Hoe het werkt

Het is makkelijk!

Stap 1: Bestellen, inpakken & verzenden.

Bestel je Messenpost® envelop eenvoudig op onze website. Wij sturen je z.s.m. onze speciaal ontworpen envelop toe. Hierin zitten simpele instructies, beschermhoesjes voor je messen en een verzendlabel om je messen makkelijk en veilig naar onze slijperij te sturen. Je kan de envelop zo in een PostNL brievenbus bij jou in de buurt doen. Voor grotere messen hebben we een grote envelop. Dit kan je aanvinken bij het afrekenen. Alle enveloppen zijn standaard verzekerd tot €100,-.

Stap 2: Die vlijmscherpe snede terugbrengen.

Onze expert messenslijpers gaan nu jouw messen slijpen. Dit doen ze met grote zorgvuldigheid en aandacht voor élk mes. Jouw messen worden weer scherper dan de dag waarop je ze kocht. Gegarandeerd. Meestal worden je messen binnen 3 werkdagen geslepen en weer verzonden.

messenslijper

Stap 3: Uitpakken en genieten!

Pak je messen uit en ontdek het genot van vlijmscherpe messen. Je zal je afvragen waarom je ze niet eerder hebt laten slijpen!

mes vlijmscherp
slijppakket

Professioneel geslepen.

Elk mes dat door ons wordt geslepen krijgt een unieke behandeling, afhankelijk van het type mes en het type staal.

100% tevredenheidsgarantie!

Wij staan voor kwaliteit. We vinden het zo belangrijk dat onze klanten van ultieme scherpte kunnen genieten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Ben je niet tevreden met de kwaliteit van het slijpen? Dan slijpen we je messen kosteloos opnieuw. We zijn er echter van overtuigd dat je dit niet nodig zult hebben.