Messen slijpen vanuit Friesland.

Laat je messen eenvoudig en snel slijpen per post vanuit Friesland.

Met ons slijppakket stuur je je messen eenvoudig en veilig op voor een professionele slijpbeurt. Binnen 1-3 werkdagen sturen wij je messen weer vlijmscherp terug naar jou in Friesland!

Hoe werkt dit nou?

Je ontvangt een stevige kartonnen envelop, beschermhoesjes voor je messen en een verzendlabel om je messen kosteloos op te sturen voor een professionele slijpbeurt. Zo stuur je eenvoudig en veilig je messen naar ons op om ze te laten slijpen. Alle verzend én retourkosten zitten bij de prijs inbegrepen.

messen slijpen groningen

Wij slijpen bijna alle messen!

Van Ikea tot Global, van je favoriete keukenmes tot je oude zakmes tot zelfs de meeste keuken- en stofscharen, wij zorgen dat je er weer gemakkelijk en veilig mee kan snijden of knippen.

Helaas slijpen wij geen messen met een enkele snede, keramische messen, kappersscharen en voorwerpen die volgens de wapenwet verboden zijn in Nederland.

Als je twijfelt of wij jouw botte mes of schaar weer scherp kunnen maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kleine reparaties inbegrepen

Kleine reparaties zoals deukjes en butsen repareren wij standaard als wij je mes slijpen. Ook het inkorten van vingerbeschermers zit bij onze service inbegrepen.

Grotere reparaties, zoals het opnieuw profileren van een mes met een afgebroken punt, kosten 5 euro. Als wij zien dat zo’n reparatie nodig is, nemen wij altijd eerst contact met je op voordat we het uitvoeren en in de meeste gevallen valt het gewoon onder onze service!

Onze specialiteit is het repareren en slijpen van messen, daarom voeren wij geen reparaties aan het handvat uit.